Κλεμπετσάνη Βασιλική

Ασφαλιστική Σύμβουλος 

Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών

Είναι μόλις 25 χρονών και κατέρχεται στα κοινά του Επιμελητηρίου της Κορινθίας με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». «Μου άρεσαν οι σκέψεις του κ. Ραψωματιώτη, το όραμά του για το Επιμελητήριο, ο τρόπος που το έχει στο μυαλό του αλλά και το ότι έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να το υλοποιήσει. Μου έδειξε ότι το Επιμελητήριο μπορεί στην πράξη να βοηθήσει τον Επιχειρηματία», λέει η ίδια, αιτιολογώντας τη συμμετοχή της αυτή και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ίδιο τον Υποψήφιο Πρόεδρο να κάνει πράξη την προσδοκία του για την ενεργοποίηση και συμμετοχή των 25άρηδων !

Η Βασιλική Κλεμπετσάνη φοιτά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βρίσκεται λίγο πριν το πτυχίο της. Παράλληλα, εργάζεται ως Ασφαλιστική Σύμβουλος, μια δουλειά που της επιτρέπει να ξεδιπλώσει τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα της που την καθιστούν άκρως αποτελεσματική • την επιμονή, την αισιοδοξία, την οργάνωση. 

Στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται, διαβάζει και χορεύει, αφού είναι ενεργό μέλος της ομάδας παραδοσιακών χορών του Χορευτικού Συλλόγου Αλμυρής «Φίλοι της Παράδοσης».

Μένει μόνιμα στο Γαλατάκι Κορινθίας.