Κεμερλής Ιωάννης

Έμπορος Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων  

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα

Προσφέρει ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπό του και αυτό είναι το μεγαλύτερο γνώρισμα και χάρισμά του! Εθελοντής Πυροσβέστης στην Υπηρεσία του Κιάτου από το 2010, ο Γιάννης Κεμερλής είναι στην πράξη και στην ουσία χρήσιμος και ενεργός πολίτης, τέτοιους που η κοινωνία μας έχει ανάγκη! 

Με την ίδια διάθεση προσφοράς κατεβαίνει στη μάχη των εκλογών του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», προσυπογράφοντας με τη συμμετοχή του το όραμα και την προσδοκία του επικεφαλής για ένα ανοιχτό Επιμελητήριο, ένα Επιμελητήριο ενεργό και χρήσιμο για τον Επιχειρηματία. 

Ο Γιάννης Κεμερλής είναι έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επιχείρηση που διατηρεί από το 2010 στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει Τεχνικός Αυτοκινήτων, ενώ τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο συνεργείο του πατέρα του όπου και μυήθηκε στο χώρο του αυτοκινήτου. Τις σπουδές του ακολούθησε εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες αυτοκινήτου όπως είναι η Μερσεντές. 

 Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο θετικό και αισιόδοξο, έναν επαγγελματία με ικανότητες στην επικοινωνία και ταλέντο στις πωλήσεις. 

Πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2017, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, μπαίνοντας και επισήμως στο Club των παντρεμένων!