Ντερτιλής Προκόπης

Ιδιοκτήτης Κουρείου

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών   

Είναι νέος επιχειρηματίας και θέλει να προσφέρει. «Οι νέοι είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους  στο Επιμελητήριο Κορινθίας και με ‘’οδηγό’’ την εμπειρία την οποία διαθέτει ο κύριος Δημήτρης Ραψωματιώτης, να οδηγήσουν σε αλλαγή και μετατροπή του φορέα σε ουσιαστικό εργαλείο στήριξης των επιχειρηματιών.» 

 Ο Προκόπης Ντερτιλής είναι ο ιδιοκτήτης του «PROKOPIS BARBERSHOP»  στην Κολιάτσου 35 στην Κόρινθο. Άνοιξε την επιχείρηση του το 2009, η κρίση δε στάθηκε ανάχωμα στα σχέδιά του, ο ίδιος άλλωστε με εφόδια τις σπουδές του στην Σχολή Κομμωτικής Τέχνης «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ», γνώριζε καλά πως η συνέπεια, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνουν ήταν οι γερές βάσεις στις οποίες μπορούσε να χτίσει μια πετυχημένη επιχείρηση, όπως και έγινε! 

Στον ελεύθερό του χρόνο μελετά βιβλία που αφορούν την κομμωτική για να προοδεύει την τέχνη του, περπατά, τρέχει αλλά ασχολείται και με το kick boxing. Είναι 37 ετών και ελεύθερος.

Ο Προκόπης Ντερτιλής είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.