Μαλακός Κ. Νικόλαος   

Κτηματομεσίτης - Εκτιμητής  Ακινήτων

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών 

Ο Νικόλαος Μαλακός γεννήθηκε  στις 22/4/1957 στη Νεμέα Κορινθίας,  όπου και κατοικεί. Από μικρός μυήθηκε στην τέχνη του υδραυλικού , τέχνη που ανελλιπώς εξάσκησε από το 1974 έως το 2002, ως εγκαταστάτης υδραυλικός και είναι κάτοχος βεβαίωσης από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πελοποννήσου για ανάληψη δημοσίων έργων σε Κορινθία και Αργολίδα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέτοχος του συνεταιρισμού  υδραυλικών  νομού Κορινθίας. 

Ο Νικόλαος Μαλακός, πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, την ίδια περίοδο ασχολείται και με το εμπόριο ειδών υγιεινής. Το δε 2003, διαπιστώνοντας πως το επάγγελμα του κτηματομεσίτη τον αντιπροσωπεύει, αποκτά  άδεια  μεσίτη αστικών συμβάσεων νομού Κορινθίας με έδρα την πόλη της Νεμέας. Το 2015, παρά την μεγάλη κρίση της κτηματαγοράς, επεκτείνεται, ανοίγοντας νέο γραφείο στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου. Την ίδια χρονιά,  παρακολουθώντας σεμινάρια της ομοσπονδίας μεσιτών, λαμβάνει πιστοποιητικό επιμόρφωσης της κτηματαγοράς και γίνεται κάτοχος πιστοποίησης εκτιμητή ακινήτων. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μεσιτών ν. Κορινθίας.  

Σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία τον διακρίνουν η εργατικότητα, η εντιμότητα και η επιμονή στην επίτευξη των στόχων που θέτει. Ο ίδιος δηλώνει καθόλα επικοινωνιακός, αλλά και ήρεμος! 

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δαρζέντα, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας συμμετέχει ως υποψήφιος του τμήματος Υπηρεσιών με τον συνδυασμό « Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα»  και  είναι μέλος της επίλεκτης ομάδας του υποψηφίου Προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Θέλω να  προσφέρω  τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου για να γίνει ο νομός μας  κέντρο έλξης νέων επιχειρήσεων μεταποίησης  και αγροτουρισμού .  Για να γίνει το Επιμελητήριο ΑΡΩΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  μικρών και μεγάλων, διότι οι μικρές επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας .»