Βραχάτι και Βέλο στηρίζουν και ψηφίζουν τους δικούς τους ανθρώπους

Στην αγορά του Βέλου και του Βραχατίου, στην αγορά που δραστηριοποιούνται καθημερινά, στην αγορά που τη γνωρίζουν και τους γνωρίζει καλά, χρόνια τώρα, βρέθηκαν επιχειρηματίες του Δήμου Βέλου - Βόχας, υποψήφιοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και ο υποψήφιος Πρόεδρος Δημήτρης Ραψωματιώτης, το απόγευμα της Τρίτης.

Επιτυχημένοι στις δουλειές τους, αγαπητοί, γνωρίζουν τους συναδέλφους τους με τα μικρά τους ονόματα, το ίδιο και εκείνοι, έχουν οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης που τώρα μετουσιώνονται σε στήριξη για έναν αγώνα που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα Επιμελητήριο αρωγό, ένα Επιμελητήριο εργαλείο στα χέρια τους. Ένα Επιμελητήριο που μετρά σήμερα 10.000 μέλη, έχει ταμειακώς ενήμερα περί τα 2.500 και άγνωστο αριθμό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Αυτό το Επιμελητήριο δεν είναι εκείνο που οι επιχειρηματίες θέλουν, και προς τούτο κινητοποιήθηκαν, έθεσαν υποψηφιότητα, στήριξαν το σχέδιο και το όραμα του Δημήτρη Ραψωματιώτη, καλώντας και άλλους με την σειρά τους, να συστρατευτούν, να πάψουν να είναι θεατές, να δημιουργήσουν ένα θεσμό αντάξιο των επιχειρήσεων του νομού.

Βέλο και Βραχάτι ανταποκρίνονται με ζέση! Η αδιαφορία και η απαξία των πρώτων ημερών έχει εκλείψει, η δυσπιστία έχει δώσει  τη θέση της στον εποικοδομητικό διάλογο, το συγκεκριμένο σχέδιο και οι υλοποιήσιμες προτάσεις έχουν επιφέρει κινητοποίηση! Οι επιχειρηματίες οραματίζονται ήδη το Επιμελητήριο που μπορεί να προκύψει.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας στηρίζει σε αυτές τις εκλογές τους δικούς του ανθρώπους! Εκείνους που συναντά καθημερινά, όχι εκείνους που θυμήθηκαν την αγορά λόγω των εκλογών!  Εκείνους που θα συναντά και μετά την 10η του Δεκέμβρη!

Στηρίζει τους υποψηφίους του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και τον Δημήτρη Ραψωματιώτη. Και αυτή η στήριξη, την Κυριακή, θα μετατραπεί σε ψήφο στην κάλπη!