Ντακοβάνου Βασιλική

Ιδιοκτήτρια συνεργείου καθαρισμού 

Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών

Η Βασιλική Ντακοβάνου «επιχείρησε» για πρώτη φορά το 2008 και ήταν… τυχαίο! Μια συζήτηση με έναν γνωστό «άνοιξε» για εκείνη τον ελκυστικό κόσμο του επιχειρείν, βήμα που όπως η ίδια λέει - παρά την κρίση και τις δυσκολίες - δε μετάνιωσε ποτέ! 

Η επιχείρησή της, συνεργείο καθαρισμού, εδρεύει στον Συνοικισμό Κανελλοπούλου στο Κιάτο. Στα 57 της χρόνια σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, δηλώνει ενεργή, παρούσα και αποφασισμένη να βάλει το δικό της λιθαράκι στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και την στήριξη του «επιχειρείν».  Συστρατεύεται με την Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα και την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη, προσδοκώντας ένα Επιμελητήριο διαφορετικό, ενεργό και ουσιαστικό.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου, τις γνωριμίες μου, τις γνώσεις και τις ιδέες μου με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη, ελπίζοντας πως το Επιμελητήριο Κορινθίας θ’αποκτήσει έναν νέο ρόλο, έναν ρόλο που του αρμόζει και που οι ανάγκες της εποχής επιβάλλουν να έχει. Θέλω να μπουν νέοι άνθρωποι στο Επιμελητήριο κι αυτό είναι που πρεσβεύει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ραψωματιώτης. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και γι’ αυτό εντάσσομαι και εγώ στην Ισχυρή Ομάδα της Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα!»