Μένας Νίκος

Ιδιοκτήτης εταιρείας τεντών - Επιχείρησης εστίασης - Περιπτέρου

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα

Αποφάσισε να επιχειρήσει με την έναρξη της κρίσης το 2009! Δημιούργησε όχι μια, αλλά τρεις επιχειρήσεις, σε τρεις διαφορετικούς κλάδους, υπό το πρίσμα της πεποίθησης «με τη δουλειά γίνονται όλα!» Ο Νίκος Μένας δηλώνει τολμηρός και… απτόητος από τις δυσκολίες. Το αποδεικνύει στην πράξη δηλώνοντας ευθαρσώς πως σήμερα έχει στα σκαριά και μια 4η επιχείρηση! 

Είναι κοινωνικός, αγαπητός, γνωστός σε όλη την Κορινθία, άνθρωπος ανήσυχος και δημιουργικός. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Μένει στο Κιάτο όπου και εδρεύουν οι επιχειρήσεις του. 

Στο Επιμελητήριο της Κορινθίας είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». «Θέλω να στηριχθούν ουσιαστικά οι επιχειρήσεις. Να έχουν πρόσβαση σε προγράμματα, ενημέρωση και βοήθεια στις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να πάρουν ανάσα. Ο Επιχειρηματίας, πρέπει να καταλάβουμε, δεν μπορεί από μόνος του, χρειάζεται στήριξη από τον φορέα του και αυτό επιδιώκω με την κάθοδό μου σε αυτές τις εκλογές.»