Εταιρείες Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Κομποστοποίησης

Διαχειριστής του «Ομίλου Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη Ι.Κ.Ε. (Rap Group P.C.) που δραστηριοποιείται στη Διαχείριση Απορριμμάτων, την Ανακύκλωση και την Κομποστοποίηση

Δείτε την ιστοσελίδα...
Πράσινο Σημείο -Σταθμός Μεταφόρτωσης

Διαχειριστής της ECOSPOT ERMIONIDAS P.C. που αποτελεί φορέα διαχείρισης του Κέντρου Συλλογής Υλικών - Πράσινο Σημείο, Σταθμό Μεταφόρτωσης, με έδρα τον Δήμο Ερμιονίδας, Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με σκοπό την παραλαβή, προσωρινή αποθήκευση και μεταφόρτωση ειδικών ρευμάτων Αστικών Στερεών Αποβλήτων.

Δείτε την ιστοσελίδα...
Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών

Διευθύνων Σύμβουλος - Αντιπρόεδρος της ECORAP A.E. με Ιδιόκτητο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) που εδρεύει στο Μπολάτι Κορινθίας, Δήμου Βέλου - Βόχας (θέση «Κοκορέτσα»).

Δείτε την ιστοσελίδα...
Κέντρο Συλλογής Υλικών - Πράσινο Σημείο

Διαχειριστής της ECO SPOT P.C. που αποτελεί αδειοδοτημένη εγκατάσταση με αντικείμενο την ανάπτυξη και λειτουργία οικολογικού Πράσινου Σημείου για τη διαχείριση και αξιοποίηση πάσης φύσεως ανακυκλώσιμων υλικών και αποβλήτων, με έδρα το Μπολάτι Κορινθίας, του Δήμου Βέλου - Βόχας (θέση «Κοκορέτσα»). Η εταιρεία προήλθε έπειτα από μετατροπή της «ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝ. - ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. Ο.Ε.», το 2007.

Δείτε την ιστοσελίδα...
Μονάδα Κομποστοποίησης

Εταίρος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΡΑΠ ΕΡ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ», που εδρεύει στο Μπολάτι Κορινθίας, (Δήμου Βέλου – Βόχας, θέση «Κοκορέτσα») με δραστηριότητα τη λειτουργία Μονάδας Κομποστοποίησης που αποσκοπεί στην αξιοποίηση οργανικών αποβλήτων για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εδαφοβελτιωτικού – compost και την κατασκευή βιομηχανικών μονάδων – εγκαταστάσεων και προμήθεια εξοπλισμού. Η εταιρεία προήλθε έπειτα από μετατροπή της «ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ Α.Ε.», το 2006, στην οποία ήταν Εταίρος, Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος. Η Εταιρεία δραστηριοποιείτο στις Εισαγωγές - Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων και εφοδίων μέσα από ιδιόκτητο συσκευαστήριο και ψυκτικούς θαλάμους, με έδρα το Βραχάτι Κορινθίας.

Δείτε την ιστοσελίδα...
Υπηρεσίες Επικοινωνίας - Ενημέρωσης - Πληροφόρησης

Διαχειριστής της ΡΑΠ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “Rap Media”, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης, με τον τοπικό και διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ECORADIO 87.9, και υπηρεσίες, την παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης με το ειδησεογραφικό site Morias News.

Δείτε την ιστοσελίδα...