Αρχείο Δημοσιευμάτων

Σεπτέμβριος 2017

Επιμελητηριακά
1462

Δ. Ραψωματιώτης: Η εικόνα του Επιμελητηρίου πρέπει να είναι πεντακάθαρη

Σαφή και ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Δημήτρης Ραψωματιώτης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του  στον τηλεοπτ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1922

Δημήτρης Ραψωματιώτης : «Να εμπνεύσουμε τους 25άρηδες»

Στην Ελλάδα της κρίσης, η κοινωνία μας βάλλεται καθημερινά  από τα προβλήματα  που έχει επιφέρει  η οικονομική δυσπραγία. Οι αρχές και οι αξίες που αποτελούν πλέον έννοιες άγνωστες για τους πολλούς... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1902

Δ.Ραψωματιώτης : Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ επιχειρηματικότητα στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε εποχή κρίσης; Μπορεί η γυναίκα μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να πετύχει σαν επιχειρηματίας και να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της; Είναι δυνατόν να αν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1556

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟ SUPERTV ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ

Συνέντευξη του Υποψηφίου Προέδρου για το Επιμελητήριο Κορινθίας Δημήτρη Ραψωματιώτη στο super tv , στην εκπομπή "Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ" και το Δημοσιογράφο Δανιήλ Τσαλδάρη. Δείτε την συνέντευξη  ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1533

Η συνάντησή μας με τον Μητροπολίτη συμβολίζει την «ενότητα» και την μη «παρέμβαση» των θεσμικών φορέων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Σχετικά με την επίσκεψη του επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίο, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής: Πέρα από την προσωπική σχέση ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1926

Οι 4 πρώτοι του Δ. Ραψωματιώτη στο δήμο Βέλου – Βόχας

 Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων στο Δήμο Βέλου – Βόχας ανακοινώνει η «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη. Επιχειρηματίες καταξιωμένοι στο χώρο τους ,με την έξωθεν καλή μα... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1504

Δ. Ραψωματιώτης: "Στον Μητροπολίτη Διονύσιο η πρώτη και μοναδική μας συνάντηση με τους θεσμούς"

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα" Δημήτρης Ραψωματιώτης. Είναι η πρ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1773

Δ.Ραψωματιώτης: « Ενώνουμε Δυνάμεις για το μέλλον των Κορινθιακών Επιχειρήσεων»

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας Οι εκλογές του Επιμελητηρίου μας έρχονται σε μια εποχή δύσκολη, με μια παραγωγική αγορά που βάλλεται από κάθε πλευρά και δυστυχώς χωρίς να... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1692

Δημήτρης Ραψωματιώτης : Πώς θα Συνεργαστούμε για να Υλοποιήσουμε

Ολοκληρώθηκε το Αναπτυξιακό Συνέδριο στο Επιμελητήριο Κορινθίας με συμμετοχές, απουσίες, ομιλίες αξιόλογες, κάποιες αντιφατικές, αλλά και αρκετούς μονολόγους. Ακούσαμε προτάσεις, θέσεις, προτροπές,... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1489

Παρουσίαση Σήματος Συνδυασμού “Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα”

Δημήτρης Ραψωματιώτης : Έχουμε τη γνώση, δώστε μας τη δύναμη και πάμε μαζί ! Αγαπητοί έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, Θεωρώντας ότι διαθέτω τη γνώση, τα εφόδια, την εμπειρία, τη θέληση, την ε... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10