Αρχείο Δημοσιευμάτων

Οκτώβριος 2017

Επιμελητηριακά
1568

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Πρεσβεύουμε τη συνεργασία – Το αποτέλεσμα των εκλογών θα την επιβάλλει

Μακριά από τις αντιπαραθέσεις και τους υψηλούς τόνους που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στις Επιμελητηριακές εκλογές, επιλέγει να μείνει ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία γι... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1621

8 ακόμα ονόματα από τον Δήμο Κορινθίων ανακοινώνει ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Οκτώ ακόμα ονόματα υποψηφίων συμβούλων από τον Δήμο Κορινθίων ανακοινώνει σήμερα ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», που ενδυναμώνουν τα Τμήματα Εμπορίου, Μεταποίησης και Υπηρε... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1421

Δ. Ραψωματιώτης : Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο ένας εισπρακτικός μηχανισμός, οι επιχειρηματίες εκτός από υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα

Έχουμε συναντηθεί με πολλούς επιχειρηματίες το τελευταίο διάστημα, πολλοί από τους οποίους μας έχουν πει ότι δεν είχαν καμία επαφή με το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια. Πήγαιναν μόνο μία φορά το χρό... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1560

Οι 6 πρώτοι υποψήφιοι στο Δήμο Βέλου - Βόχας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Τους 6 πρώτους υποψηφίους στον δήμο Βέλου - Βόχας ανακοινώνει  σήμερα ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Επιχειρηματίες επιτυχημένοι, νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, δραστήριο... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1549

4 ακόμα υποψήφιοι στο Δήμο Κορινθίων με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» ανακοινώνει ακόμα 4 συμμετοχές υποψηφίων του από τον Δήμο Κορινθίων. Πρόκειται για επιχειρηματίες που κατέρχονται στις εκλογές πλαισιώνοντας ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1363

Δ. Ραψωματιώτης : «Εαν εκλεγούμε πρώτοι, όλοι θα έχουμε ρόλο, δυνατότητα παρέμβασης αλλά και υποχρεώσεις»

Συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στην  τηλεοπτική  εκπομπή του Super tv, και στον εκδότη της εφημερίδας «Σήμερα», Ευθύμιο Κάππο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1810

«ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»

Με εφαλτήριο την απαραίτητη ΕΜΠΕΙΡΙΑ  Με ΑΝΑΝΕΩΣΗ προσώπων και ιδεών οραματιζόμαστε και ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ την επόμενη μέρα για ΟΛΟΥΣ  τους επιχειρηματίες    Σε λιγότερο από 2 μήνες θα διεξαχθούν οι ε... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1551

12 ονόματα από τον Δήμο Κορινθίων ανακοινώνει ο συνδυασμός "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα"

Τα  ονόματα 12  υποψηφίων του στο Δήμο Kορινθίων,  ανακοινώνει ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Πρόκειται για επιχειρηματίες καταξιωμένους, δυναμικούς, δραστήριους, με γνώσε... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1648

Δ.Ραψωματιώτης: Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σ΄ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη

Έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, έναν άνθρωπο που πέρυσι η Rap Media είχε επιλέξει για ένα από τα αφιερώματά της στην εκπομπή «Κορινθίων Έργα» , τον  Κώστα Φιλιππίδη, βράβευσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1409

Οι 6 πρώτοι υποψήφιοι στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων του Συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας -  Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Επιχειρηματίες καταξιωμένοι στο χώρο τους, ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1321

Δ. Ραψωματιώτης : Το Επιχειρηματικό Πάρκο απαιτεί «Σύμπραξη δυνάμεων»

Η σύμπραξη των δυνάμεων, του Επιμελητηρίου, του Δήμου και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, είναι εκείνη που θα δώσει στην Κορινθία ένα Επιχειρηματικό Πάρκο, υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1418

Δ. Ραψωματιώτης : «Προστατεύουμε τις θάλασσές μας, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας!»

Στο Λουτράκι, που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος στην τουριστική βιομηχανία της Κορινθίας, βρέθηκαν εχθές το απόγευμα ο υποψήφιος  Πρόεδρος για το Επιμελητήριο με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1468

Δ. Ραψωματιώτης : «Η ψυχολογία, η δύναμη, η συνεργασία μπορούν να μας βοηθήσουν»

Για τη δύναμη της ψυχολογίας και της συνεργασίας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και επικεφαλής του συνδυασμού Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1438

Δ. Ραψωματιώτης : «Αλλάζουμε κατεύθυνση, ανοίγουμε δρόμους»

Την αλλαγή κατεύθυνσης που χρειάζεται να υπάρξει στο επιχειρείν της Κορινθίας υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Eπικεφαλής του συνδυασμού Επιχε... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1405

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, υλοποιούμε !

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, υλοποιούμε έργα μεγαλύτερα και σημαντικότερα !... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1527

Δ. Ραψωματιώτης: Η Θέση μας για τα κόμματα

Τον διακριτό ρόλο κομμάτων - φορέων και Επιμελητηρίου τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα» και Υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Κορινθί... διαβάστε περισσότερα..


Επιμελητηριακά
1615

Δ. Ραψωματιώτης: Η πρώτη μας κίνηση: Το Επιμελητήριο «Σπίτι» του Επιχειρηματία

Συνέντευξη στο Super tv, στην εκπομπή «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ» και στον Δημοσιογράφο Δανιήλ Τσαλδάρη, παραχώρησε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματικ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1858

Συνέντευξη Δ.Ραψωματιώτη στο Axion : Απευθυνόμαστε μόνο στους Επιχειρηματίες

Στο Axion tv και στο δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης, ο Επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα» Δημήτρης Ραψωματιώτης, λίγες μόνο ώρες μ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1437

Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα: Ενώνουμε Δυνάμεις, Αλλάζουμε, Κερδίζουμε.

Το πρώτο spot του συνδυασμού "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα" Δείτε το spot  ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 20 από 20