Αρχείο Δημοσιευμάτων

Νοέμβριος 2017

Επιμελητηριακά
1632

Δ. Ραψωματιώτης: «Δουλεύουμε για τις εκλογές και την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο»

Στο Δήμο Βέλου - Βόχας είχε συνάντηση με τους υποψηφίους και υποστηρικτές του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», ο επικεφαλής, Δημήτρης Ραψωματιώτης, το βράδυ της Τετάρτης. Ο... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1513

Δημήτρης Ραψωματιώτης: «Έχουμε τον στόχο, ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Τρία στοιχεία δημιουργούν την ειδοποιό διαφορά  του συνδυασμού  «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» από τους άλλους συνδυασμούς στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1546

Δ. Ραψωματιώτης : «Εγγυώμαι την ισότητα, την ισοτιμία και την ομαλή επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο»

Με γνώμονα πάντα και μόνο το συμφέρον του Επιμελητηρίου και τη διασφάλιση της ομαλότητας της επόμενης μέρας των εκλογών, και με αφορμή  τη στιγμή που τυχαία, στο πλαίσιο της σχεδόν καθημερινής επίσκεψ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1607

Βασιλική Κλεμπετσάνη: Αέρας ανανέωσης στα έδρανα του Επιμελητηρίου Κορινθίας!

«Αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, γιατί θεωρώ και πιστεύω σε ανθρώπους που είναι αυτοδημιούργητοι, όπως είναι ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης. «Υπηρετώ» το επάγγελμα του ασφαλι... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1624

Χρήστος Σπηλιόπουλος: Ο συνδυασμός μας διαθέτει εμπειρία και ικανότητα

Συμπαράσταση στα προβλήματα που τους απασχολούν ζητούν οι επαγγελματίες της Κορινθίας από το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που θα προκύψει μετά τις εκλογές, όπως δηλώνει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ.... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1615

Φώτης Πέζος : Δυναμικό παρόν για την επιτυχία όλων των επιχειρήσεων

Οι επιχειρηματίες που γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τα προβλήματα που τους απασχολούν, πρέπει να δώσουν δυναμικά το παρόν στην εκλογική διαδικασία, τονίζει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητη... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1581

Αθανάσιος Τζαμουράνης: Οι επαγγελματίες θέλουν ένα ανοικτό Επιμελητήριο

Άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση για θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν θέλουν οι επαγγελματίες από το Επιμελητήριο, δηλώνει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον σ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1451

Νίκος Καραβίδας: Απαιτείται ενότητα και σύμπνοια

«Θα εργαστώ σκληρά για το Επιμελητήριο Κορινθίας και στο πλευρό του Δημήτρη Ραψωματιώτη, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει το 100% των δυνάμεων του στον επιχειρηματικό κόσμο.... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1538

Babaj Gjok (Μπαμπάι Γκιόκ) : Προτεραιότητά μας τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου

«Ο συνδυασμός  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το αποτέλεσμα είναι μια παράταξη που φιλοδοξεί να αλλάξει την πορεία του Επιμελητηρίου και την σημερινή κατάσταση προς όφελος της αγοράς και των επιχειρημα... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1531

Αθανασάκος Κ. Ιωάννης: Να γίνει το Επιμελητήριο αρωγός της προσπάθειάς μας

Για μαζική συμμετοχή των επιχειρηματιών στις εκλογές και επιλογή όσων προάγουν πραγματικά τη συνεργασία προς το συμφέρον του θεσμού και των επαγγελματιών, κάνει λόγο ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1631

Αλεξανδρής Ιωάννης: Το Επιμελητήριο δίπλα στον επιχειρηματία

Ενημέρωση και υποστήριξη σε όλα τα θέματα που τον αφορούν περιμένει από τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1582

Μαλακός Νικόλαος: Εκλέγουμε αυτόν που θα ενδιαφερθεί για τους επαγγελματίες

Για ένα Επιμελητήριο με ενημέρωση και κανόνες προς όλους τους επαγγελματίες κάνει λόγο, ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1454

Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος: Να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή

«Ήρθε ο καιρός να αλλάξουν αρκετά στο θεσμό του Επιμελητηρίου προς όφελος των επαγγελματιών του νομού αλλά και της τοπικής κοινωνίας», δηλώνει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοριν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1475

Δενδρινέλλης Σταύρος: Θέλουμε ένα Επιμελητήριο αρωγό στις ανάγκες μας

Ένα Επιμελητήριο χωρίς διακρίσεις και αρωγό στα προβλήματα των επαγγελματιών, είναι αυτό που πρέπει να προκύψει μετά τις εκλογές, αναφέρει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1465

Γκουλέμης Στέλιος: Ν’ αλλάξουμε το πρόσωπο του Επιμελητηρίου

Για την ανάγκη για αλλαγή της εμπορικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1469

Δ. Ραψωματιώτης : «Ήρθε η ώρα να φανεί η διαφορά μας»

Για τη συνεργασία που όλοι επικαλούνται, αλλά που στην προεκλογική περίοδο και στις  προσωπικές αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει, λίγοι μπορούν να την επιδιώξουν και, εν τέλει, να την επιτύχουν, μίλη... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1516

Ευ. Διαμαντής: Οι επιχειρηματίες της Κορινθίας πρέπει να «ξυπνήσουν από τον λήθαργο»

Στα θετικά μηνύματα που υπάρχουν και έρχονται καθημερινά για τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και τον επικεφαλής του Δ. Ραψωματιώτη προς το συμφέρον των επιχειρηματιών της Κορ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1396

Γιώργος Σιάχρας: «Στις 10 Δεκεμβρίου καλούμαστε ν’ αλλάξουμε το Επιμελητήριο»

Την τεράστια σημασία της συμμετοχής των επιχειρηματιών στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη, Γιώργ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1449

Δ. Ραψωματιώτης : Η θέση μας για την αντιπαράθεση που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και ο επικεφαλής του Δημήτρης Ραψωματιώτης, έχουν ήδη από την Παρασκευή, δημοσίως λάβει θέση για το ζήτημα νομιμότητας που έχει προκύψει στις... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1456

Χρ. Γκότσης: Με τόλμη και αποφασιστικότητα δημιουργούμε Επιμελητήριο Συμμετοχικό και Ισχυρό

Για την επιβεβλημένη αλλαγή στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και τον χαρακτήρα που θα πρέπει να αποκτήσει ο φορέας έναντι των μελών και των επιχειρήσεων μελλοντικά, μιλά ο υποψήφιος του σ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1491

Διονύσης Γρηγορίου : Πρεσβεύουμε ένα ανοιχτό σε όλα τα μέλη Επιμελητήριο

Ένα επιμελητήριο ανεξάρτητο και ισχυρό, ένας φορέας που θα στηρίζει και θα αναπτύσσει τις επιχειρήσεις προσφέροντάς τους μέσα και εργαλεία, είναι η προσδοκία και ο στόχος του υποψηφίου με τον συνδυασμ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1432

Ε. Ευθυμίου - Λ. Μπαζιωτόπουλος : «Να δώσουμε όλοι οι επαγγελματίες σύσσωμοι το παρόν στις κρίσιμες εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου»

Την κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης για το Επιμελητήριο Κορινθίας εξηγούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», κύριοι Ευθύμιος Ευθυμίο... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1383

Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Η πρώτη σύναξη των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στην Κόρινθο. Ήταν μια συνάντηση  που διενεργήθηκε σε π... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1414

Μ. Κωνσταντίνου, Ειρ. Φονιά: Απαιτείται κοινή προσπάθεια για το συμφέρον όλων των επιχειρηματιών

Κοινή προσπάθεια και μαζική συμμετοχή για το συμφέρον όλων των επιχειρηματιών της Κορινθίας, είναι το μήνυμα που στέλνουν εν όψει των εκλογών του Επιμελητηρίου, οι υποψήφιες σύμβουλοι με τον συνδυασμό... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1460

Ν. Μαλακός, Σ. Πλιατσικίδης: Είναι μοναδική ευκαιρία να κάνουμε πράξη όσα πρεσβεύουμε

Ως μοναδική ευκαιρία χαρακτηρίζουν τις εκλογές του Επιμελητηρίου οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» Νίκος Μαλακός και Σιδέρης Πλιατσικίδης (εκτιμητές... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1451

Μ. Μεζίνης, Δ. Μπίτζιος: Μαζική συμμετοχή στις εκλογές για να διεκδικήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε αγώνες

Την ανάγκη της συμμετοχής στις εκλογές του Επιμελητηρίου όσο το δυνατόν περισσότερων μελών, τονίζουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Δ. Ραψωματι... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1423

Δ. Ραψωματιώτης: Καλώ τους συνυποψηφίους μου σε μια συμβολική ενωτική συνάντηση

Πολλοί αναφέρονται τον τελευταίο καιρό στο διχαστικό κλίμα που υπάρχει αναφορικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου στις  10  Δεκεμβρίου. Οι πολλοί συνδυασμοί και η πόλωση, έχουν δημιουργήσει προβλήματα... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1548

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες και τον στόχο μας

Το ψηφοδέλτιο  του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» κατέθεσε στην εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας ο υποψήφιος πρόεδρος  Δημήτρης Ραψωματιώτης. To ψηφοδέλτιο του ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1326

Δ. Ραψωματιώτης : «Δημιουργούμε το Επιμελητήριο της Κορινθίας και όχι το Επιμελητήριο Κορίνθου»

Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων αλλά και το «επικοινωνιακό στοίχημα» της  αριθμητικής συμμετοχής που έχει μπει στην προεκλογική ατζέντα, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας και... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1451

Δ. Ραψωματιώτης: Στις 10 Δεκεμβρίου θα κερδίσει ο επαγγελματίας του μέλλοντος

Στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου για τη νέα ηγεσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, διακυβεύονται πολλά και σοβαρά θέματα που αφορούν στο παρόν και κυρίως στο μέλλον των επιχειρήσεων-τουλάχιστον ως προς τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 30 από 32