Αρχείο Δημοσιευμάτων

Δεκέμβριος 2017

Επιμελητηριακά
1756

Προσωπική δήλωση Δ.Ραψωματιώτη

Τώρα πια, χρειάζομαι δίπλα μου λίγους,  αυτούς που με πιστεύουν  και με εμπιστεύονται, αυτούς που μπορούν να με αντέξουν και να με ακολουθήσουν.   Δεν χρειάζομαι κανέναν  να με διορθώσει, ν... διαβάστε περισσότερα..



Επιμελητηριακά
1630

Δ. Ραψωματιώτης : «Πάμε μαζί να γράψουμε την Ιστορία»

H προεκλογική περίοδος για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, έφτασε στο τέλος της. Από την πλευρά του συνδυασμού μας «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι υποψ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1772

Δημήτρης Ραψωματιώτης - Συνέντευξη τύπου: «Στόχος μας η πρωτιά»

Συνέντευξη τύπου, την τελευταία της προεκλογικής περιόδου, έδωσε χθες στα ΜΜΕ ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας  και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1712

Κεντρική Ομιλία του Δημήτρη Ραψωματιώτη (video)

Παρακολουθήστε την Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Προέδρου για το Επιμελητήριο Κορινθίας Δημήτρη Ραψωματιώτη πατώντας εδώ :  Δείτε το βίντεο  ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1699

Η Κεντρική Ομιλία του Δημήτρη Ραψωματιώτη στο Επιμελητήριο

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, φίλες, φίλοι, υποστηρικτές, Το νέο Επιμελητήριο έρχεται, η νέα φιλοσοφία, η νέα λογική, αυτή της υγιούς επιχειρηματικότητας, έρχεται. Ένα ανοιχτό επιμελητήριο, ένας... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1596

Συμβόλαιο τιμής υπέγραψε για το Επιμελητήριο χθες το βράδυ ο Δ. Ραψωματιώτης

«Είναι οι στιγμές εκείνες που πραγματικά αισθάνεσαι δικαίωση. Όταν αντικρίζεις τον κόσμο να κατακλύζει την αίθουσα, τότε ξέρεις πώς κάτι έκανες καλά!» Αυτά ήταν τα λόγια καρδιάς του Επικεφαλής του συν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1698

Βραχάτι και Βέλο στηρίζουν και ψηφίζουν τους δικούς τους ανθρώπους

Στην αγορά του Βέλου και του Βραχατίου, στην αγορά που δραστηριοποιούνται καθημερινά, στην αγορά που τη γνωρίζουν και τους γνωρίζει καλά, χρόνια τώρα, βρέθηκαν επιχειρηματίες του Δήμου Βέλου - Βόχας, ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1704

Δημήτρης Ραψωματιώτης «Εγγυόμαστε τη Συνεργασία, τη Δουλειά και το Αποτέλεσμα»

Λίγα 24ωρα πριν οι κάλπες του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανοίξουν, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρης Ραψωματιώτης μιλά στην «ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» για το Νέο και... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1743

Το Λουτράκι συμμετέχει στις εκλογές και ψηφίζει «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

«Το στοίχημα το έχουμε ήδη κερδίσει! Άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες, ενωθήκαμε και κατορθώσαμε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναζωπυρώσουμε το ενδιαφέρον για το Επιμελητήριο Κορινθίας, ν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1692

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Εγγυώμαι το Νέο και ΙΣΧΥΡΟ Επιμελητήριο Κορινθίας

Τι λέει 7 ημέρες πριν την κρίσιμη κάλπη ο Υποψήφιος Πρόεδρος για τα προγράμματα που επιχειρεί να περάσει η απερχόμενη διοίκηση, τις αντιπαραθέσεις και την προοπτική της ενότητας στην επόμενη ημέρα , τ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1669

Δημήτρης Ραψωματιώτης : «Το Επιμελητήριο θα έχει συνέχεια. Όχι ταύτιση και δέσμευση»

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Δημήτρης Ραψωματιώτης: «Πέρα από τις  μικρό... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1987

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, φίλες, φίλοι, υποστηρικτές, Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Λίγα 24ωρα πριν την ώρα της κάλπης, ο αγώνας κορυφώνεται ! Την Τετάρτη 6 Δεκεμβ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14