Αρχείο Δημοσιευμάτων

Ιανουάριος 2018

Εταιρικά
2012

Σπουδαία διάκριση για τον όμιλο Ραψωματιώτη – Στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Λέσχης Παγκόσμιου Εμπορίου!

Στο club των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων παγκοσμίως συγκαταλέγεται ο όμιλος Εταιριών Παναγιώτη και Δημήτρη Ραψωματιώτη. Η διάκριση έρχεται μέσα από την πρόσκληση που απευθύνεται στον κ.Δημήτρη Ραψ... διαβάστε περισσότερα..

Εταιρικά
1945

Rap Media: Κοπή πίτας και αλλαγή σκυτάλης!

Αλλαγή σκυτάλης έκρυβε, εκτός από φλουρί, η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Rap Media η οποία κόπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στα γραφεία της (Εθνικής Αντιστάσεως 5) παρουσία όλων των εργαζομέν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1944

Δ. Ραψωματιώτης:Στο Επιμελητήριο, ήρθαμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε, ήρθαμε να το αλλάξουμε και να δώσουμε πνοή, όχι να κάνουμε τα ίδια

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες Κάποιοι άνθρωποι μπήκαμε στην διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου, είτε ως υποψήφιοι Πρόεδροι, είτε ως υποψήφιοι Σύμβουλοι, με κάποιες σκέψεις, προτάσεις και διάθεση ν... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1796

Δήλωση Δ. Ραψωματιώτη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Η δήλωση του Δημήτρη Ραψωματιώτη αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο τμήμα Υπηρεσιών και το κάλεσμα του για συμμετοχή όλων! "Εμείς σήμερα γιορτάζουμε το επιχειρείν. Ελάτε να γρ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1788

Προσωπική δήλωση Δ. Ραψωματιώτη μετά τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες Φίλοι και φίλες της Κορινθίας, Αναλαμβάνω προσωπικά πλήρως την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών του Επιμελητηρίου. Προφανώς είχαν δίκιο όσοι με ειλικρίνεια ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5