Αρχείο Δημοσιευμάτων

Μάρτιος 2019

Κοινωνικά
2122

Δημήτρης Ραψωματιώτης : Χτυπάτε τους νόμιμους για να καλύψετε τους παράνομους;

Είναι υπέρμετρη υποκρισία και υπερβολή να βάλλονται αυτή τη στιγμή οι πραγματικά λίγες και αξιέπαινες προσπάθειες επιχειρήσεων και Δήμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που προσπαθούν με όρους νομιμότητ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
2019

«Πανεπιστημιακά εύσημα» για την Rap Media και τον Δημήτρη Ραψωματιώτη!

Η δράση της Rap Media και η παρουσία του εμπνευστή και δημιουργού της Δημήτρη Ραψωματιώτη δεν περνούν απαρατήρητες στα πολιτιστικά πράγματα του νομού Κορινθίας και της Πελοποννήσου!         Τ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1663

Έκοψε την πίτα του ο «Θύαμις» στην κατάμεστη Αγροτολέσχη Στιμάγκας

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Αγροτολέσχη Στιμάγκας ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας «Θύαμις» έκοψε την πίτα του το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019. Ζεστές καρδιές και ... διαβάστε περισσότερα..

Εταιρικά
1990

Η Rap Media έκοψε την πίτα της! (2019)

Η Rap Media έκοψε την πίτα της! Σε κλίμα ζεστό και οικογενειακό κόπηκε πριν από λίγο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Rap Media στα γραφεία της εταιρίας στην Κόρινθο! Την ευθύνη της… κοπής είχε ο Νίκος Ρ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1686

e-Sisifos: Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας

Παρακολουθήστε την εναρκτήρια ημερίδα του e-Sisifos: Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίους 2018, στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Το έργο e-Sisifos: Ψηφι... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1512

Αναπολώντας την χρονιά που φεύγει και γιατί όχι και την μέχρι τώρα ζωή μας

Αναπολώντας την χρονιά που φεύγει και γιατί όχι και την μέχρι τώρα ζωή μας, νοιώθουμε ανάμικτα συναισθήματα. Χαρά και ικανοποίησηγια όσα μέχρι τώρα πετύχαμε,πόνο και πίκραγια αυτά που δεν καταφέραμ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1630

e-Sisifos: Ομιλία κ.Ραψωματιώτη Δημήτρη - Συντονιστής Έργου

Ομιλία κ. Ραψωματιώτη Δημήτρη, συντονιστή του έργου e-Sisifos   https://www.youtube.com/watch?v=QLTlbjt5LmY... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1669

Ιδιαίτερη τιμή για την Rap Media η παρουσία του Πρύτανη κ. Αθανάσιου Κατσή

Ιδιαίτερη τιμή για την Rap Media η παρουσία του Πρύτανη κ. Αθανάσιου Κατσή και φυσικά όλων των εταίρων και των εκπροσώπων των συλλόγων , στην εναρκτήρια ημερίδα του έργου e-Sisifos: Ψηφιακό Χρονολό... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1580

e-Sisifos: Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ένα καινούργιο ταξίδι αρχίζει.Νέοι συνεργάτες, νέες παρέες,νέες δραστηριότητες,ένα το όραμα "συμμετοχή και προσφορά"Τώρα νοιώθω πολύ πιό γεμάτος,πολύ πιό ώριμος.Ήρθε η ώρα για μία νέα αρχή. Μια και... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1828

Ένας χρόνος από τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Ένας χρόνος από τις εκλογές στο Επιμελητήριο   Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, θέλω να ενημερώσω τα μέλη του, ότι σε έναν φορέα που έχω υπηρετήσει για ... διαβάστε περισσότερα..

Εταιρικά
1710

Ευχαριστώ τον Δημήτρη Ραψωματιώτη που όλα αυτά τα χρόνια πιστέψει σε μένα

Θωμάς Κεφοκέρης: Στο τελείωμα της μέρας και παρά το άγχος της πρώτης φοράς στο ραδιόφωνο (ζωντανή εκπομπή) δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ραψωματιωτη που όλα αυτά τα χρόνια έχει πιστέψει ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1587

Τι είναι αυτό που λείπει από τον Δήμο Βέλου – Βόχας για να γίνει προορισμός; Τουριστικός και επαγγελματικός

Πως θα καταφέρουμε να ακούγεται όσο το δυνατόν περισσότερο το «Πάμε Βραχάτι» το καλοκαίρι ή «Πάμε Στιμάγκα» το χειμώνα, όπως παλιά; Αυτές οι αναφορές βέβαια είναι ως παράδειγμα, λόγω διαμονής και κ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1590

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΧΑΪΚΟΥ

Θωμάς Κεφοκέρης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΧΑΪΚΟΥ. Η PAR GROUP ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1609

Γεύμα απ' τον Άρη Βοχαϊκού στους χορηγούς τους!

Γεύμα παρέθεσε  το βράδυ της Τετάρτης ή διοίκηση του ΑΡΗ Βοχαικου στους χορηγούς της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ,θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια τους καθ όλη την διά... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1470

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ: Σας ευχαριστούμε!

Πλησιάζοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και καθώς βρισκόμαστε μια στροφή πριν την ολοκλήρωση αυτής , η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους δύο μεγάλους χορηγούς RAP GROUP και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1481

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Μόνο με συναίνεση θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου μας

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) , στο  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) στην Αθήνα. Είναι η π... διαβάστε περισσότερα..

Εταιρικά
1682

Μεταμόρφωση Εταιρία παραγωγής: Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δημιουργό και εμπνευστή κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη

Η Rap Media είναι ο Κύριος Χορηγός Επικοινωνίας της θεατρικής μας παράστασης «Άλφα εις την ν, Όταν η ψυχή συναντάει το σύμπαν». Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δημιουργό και εμπνευστή κ. Δημήτρη Ραψ διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 17 από 17