Γκουλέμης Στέλιος

Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες, όπου και έζησε μέχρι τα 22 του χρόνια. Απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας με γνώσεις Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας, γνώσεις  υπολογιστών αλλά και Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων, ο Στέλιος Γκουλέμης δεν έμελλε ν’ ασκήσει το επάγγελμα το οποίο σπούδασε. Το 1995, τρία χρόνια αφού ήρθε στην Ελλάδα, άνοιξε την πρώτη του επιχείρηση στην Κόρινθο, ένα πρατήριο υγρών καύσιμων το οποίο διατήρησε έως και το 2009. Τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα είναι ένα κατάστημα ρούχων, ένα περίπτερο και, σήμερα, ένα καφενείο το οποίο διατηρεί στην οδό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. 

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο ευθύ, τίμιο και δημιουργικό. Είναι παντρεμένος με την Μαρία - Χρυσούλα Δελή, κόρη του γνωστού Αθλητικογράφου Βασίλη Δελή, και έχει δύο παιδιά. 

Στο Επιμελητήριο είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». «Μου αρέσει να προσφέρω στην πόλη και τις επιχειρήσεις. Σε όλες τις επιχειρήσεις, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις. Θέλω ένα επιμελητήριο για όλους, όχι όπως το βιώνω χρόνια τώρα, ένα επιμελητήριο για λίγους».