Αναστασόπουλος Βασίλης

Ιδιοκτήτης Συνεργείου Επαγγελματικών Οχημάτων 

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

Είναι από τους ανθρώπους που έχουν κατορθώσει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.  Ο Βασίλης Αναστασόπουλος, με σπουδές Μηχανικού Αυτοκινήτων, ανοίγει τη δική του ατομική επιχείρηση, Συνεργείο Επαγγελματικών Οχημάτων, το 1992 στην Κόρινθο. 

Δραστήριος, εργασιομανής και με στόχο πάντα τη βελτίωση και εδραίωση της δραστηριότητάς του, κατορθώνει 25 χρόνια μετά, με τεχνογνωσία και συνέπεια, να διατηρεί μια υγιή και επικερδή επιχείρηση, κόντρα στα χρόνια της κρίσης και τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. 

Στα 51 του χρόνια είναι πατέρας τριών παιδιών και παππούς ενός κοριτσιού. Η μια του κόρη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, η δεύτερη, φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη σπουδάζει νηπιαγωγός, ενώ ο υιός Αναστασόπουλος βαδίζει «στα χνάρια» του πατέρα, ασχολούμενος με την επιχείρηση. 

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος κατεβαίνει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας  για να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην προσπάθεια στήριξης και ανάτασης του Επιχειρείν στην Κορινθία. «Με τη συμμετοχή μου θέλω να βοηθήσω και εγώ, όπως και όσο μπορώ, να διορθωθεί η υπάρχουσα, δυσμενής για τους επιχειρηματίες, κατάσταση» . 

Είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».