Γρηγορίου Διονύσης

Ιδιοκτήτης Εκτυπωτικής Επιχείρησης  (Τυπογραφείο)

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης  

Η παρότρυνση ενός  συγγενικού του ανθρώπου ν’ ασχοληθεί με την τέχνη της τυπογραφίας, ήταν ο λόγος που σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην  Αθήνα. Μια τέχνη που έγινε μεράκι, μετατράπηκε σε πάθος και κάπως έτσι ο Διονύσης Γρηγορίου βρέθηκε τα επόμενα 8 χρονιά να συλλέγει εμπειρία και να ειδικεύεται στις γραφικές  τέχνες. 

Το 1997 θα δημιουργήσει τη δική του ατομική επιχείρηση Γραφικών Τεχνών στην Κόρινθο, στην Εθνικής Ανεξαρτησίας 103. Με άρτια τεχνογνωσία, καλαισθησία και  ένα αποτέλεσμα υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών, η επιχείρηση - στα 20 χρόνια λειτουργίας της - κατορθώνει να είναι αξιόπιστη και προς τούτο, αναπτυσσόμενη.

Σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας ο Διονύσης Γρηγορίου διακρίνεται για την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητά του, τον επαγγελματισμό του! 

Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Σιάχρα και έχουν 3 παιδιά.  Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τα παιδιά του. 

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για  το Αποτέλεσμα». «Κατεβαίνω για πρώτη φορά με διάθεση προσφοράς και στόχο να προσφέρω τα μέγιστα. Στηρίζω  τα όσα πρεσβεύει ο επικεφαλής Δημήτρης Ραψωματιώτη και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Τα μέλη τα οποία θα μας ψηφίσουν να είναι σίγουρα ότι  μια νέα ημέρα ξεκινά για το Επιμελητήριο την επομένη των εκλογών.»