Γκότσης Χρήστος

Ιδιοκτήτης επιχείρησης κατασκευής επίπλων

Υποψήφιος στο Εμπορικό τμήμα

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης  STUDIO CANAPE AEBE-GKOTSIS,  με εργοστάσιο κατασκευής επίπλων στο Χιλιομόδι και show room στην Κόρινθο.

Ο Χρήστος Γκότσης, 2ης γενιάς επιχειρηματίας, με σπουδές στον σχεδιασμό επίπλων «είδε» στην επιχείρηση που δημιούργησε το 1954 ο πατέρας του, Αλέξανδρος, την ευκαιρία να επιχειρήσει - και το έπραξε -  αλλά και να μεγαλουργήσει όπως και πέτυχε!

Τολμηρός και ριψοκίνδυνος σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας, κατόρθωσε να βγάλει από τα «στενά όρια» της Κορινθίας την οικογενειακή επιχείρηση την οποία και ανέλαβε το 1991.

Τα έπιπλα Γκότσης υπό την καθοδήγησή του μετετράπησαν από μια τοπική βιοτεχνία σε φίρμα υπολογίσιμη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιχείρηση η οποία - σ’ ένα οικονομικό κλίμα δυσμενές - κρατά σημαντικό ρόλο στον τομέα των εισαγωγών και αντιπροσωπεύει Ιταλικούς οίκους  που την εμπιστεύονται.

Ο Χρήστος Γκότσης συνεχίζει να επιχειρεί, να οραματίζεται, να δουλεύει.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών !  Του Αλέξανδρου, της Ανθής-Άννας και του Γιώργου.

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας κατέρχεται για να στηρίξει την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και τον Δημήτρη Ραψωματιώτη, ώστε να πάψει -ως λέει- να είναι το Επιμελητήριο «ένα κλειστό καφενεδάκι».