Ευθυμίου Ευθύμιος

Ιδιοκτήτης κάβας - Εμπόριο ποτών 

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα  

Από μικρός ήξερε πως θα «επιχειρήσει» ! Ήταν η παράδοση, ήταν η οικογενειακή επιχείρηση που από νωρίς είχαν προδιαγράψει τα επαγγελματικά του βήματα. Ο Ευθύμης Ευθυμίου ανέλαβε την κάβα ποτών που ο πατέρας του δημιούργησε το 1989, μόλις στα 20 του χρόνια, ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έκτοτε, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα αλλά και το νεαρό της ηλικίας του - μόλις 33 ετών - οδηγεί την επιχείρησή του  με σταθερότητα, την αναπτύσσει και την καθιστά κερδοφόρα! 

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας κατέρχεται, διότι η συζήτηση με τον επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα» Δημήτρη Ραψωματιώτη του έδειξε έναν «άλλο δρόμο», μια προσέγγιση ελκυστική, μια φιλοσοφία ενδιαφέρουσα! Νέοι επιχειρηματίες, νέα μυαλά με καινούργιες ιδέες και όρεξη που θα μπορέσουν να οδηγήσουν το θεσμό στην επόμενη μέρα. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν πως θα είμαι υποψήφιος. Η συζήτηση με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη,  μου έδειξε πως υπάρχει μια άλλη προσέγγιση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πράττει με στόχο το προσωπικό του συμφέρον, επιθυμεί να προσφέρει , θέλει να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και αυτό είναι ουσιαστικά που με παρακίνησε! Το Επιμελητήριο ως σήμερα δεν έχει τον παρεμβατικό ρόλο που θα έπρεπε. Δεν υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή για εμάς, κάποιος να μας ακούσει. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε!»

Ο Ευθύμης Ευθυμίου είναι ένας επιχειρηματίας αγαπητός, με μεγάλη αγάπη στα ταξίδια, τους χορούς και την κυνοφιλία. Μετέχει στο 5μελές συμβούλιο του Κυνοφιλικού Ομίλου Κορινθίας και στο 5μελές συμβούλιο της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού. Ζει και δραστηριοποιείται στη γενέτειρά του, το Ζευγολατιό Κορινθίας.