Κελέκος Γιώργος

Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης  

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Σπούδασε στο ΤΕΙ Δομικών Έργων στο Ηράκλειο, αλλά η μοίρα αλλιώς είχε σχεδιάσει το εργασιακό μέλλον του τριαντάχρονου σήμερα Γιώργου Κελέκου, του ανθρώπου που «κρύβεται» πίσω από το «Αλεξάνδρειο», τη γνωστότατη επιχείρηση εστίασης που συναντούμε στο Βραχάτι αλλά και στο Εμπορικό Κέντρο Mare West.  

Δηλώνει εργασιομανής ! Παρέλαβε άλλωστε μια επιχείρηση οικογενειακή, με όνομα κραταιό και μια πορεία 35 ετών επιτυχημένη. «Εργάζομαι 15 με 17 ώρες την ημέρα, δεν έχω καθόλου χρόνο για χόμπι» θα παραδεχτεί, αν και πολύ σύντομα θα χρειαστεί να εξοικονομήσει χρόνο αφού αναμένεται να γίνει μπαμπάς! 

Η προσωπική του γνωριμία με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη αλλά και η εντοπιότητα είναι οι λόγοι που ισχυροποίησαν την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Μιλά για τον επικεφαλής με θερμά λόγια αναγνωρίζοντάς του εξυπνάδα, ντομπροσύνη, ευθύτητα και μια φιλοσοφία που δεν κινείται στην κατεύθυνση της εκμετάλλευσης. «Έχω εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Ραψωματιώτη. Είναι έξυπνος, δεν κοιτάζει να σε εκμεταλλευτεί, είναι από την περιοχή μας και πιστεύω πως μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για να οργανώσουμε το επιμελητήριο. Να «ξυπνήσουμε» το Επιμελητήριο. Σήμερα ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας, σαν φορέας απουσιάζει από το πλευρό του Επιχειρηματία και αυτό θέλουμε ν’ αλλάξουμε.»