Παπαδημητρίου Σπυρίδων

Ιδιοκτήτης Αγροτικής Επιχείρησης 

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα

Η αναβάθμιση και εξέλιξη του αγροτικού τομέα, είναι εκείνα τα δυο στοιχεία που τον κινητοποιούν σε αυτές τις Επιμελητηριακές εκλογές. Ο Σπύρος Παπαδημητρίου, με αγροτική επιχείρηση σήμερα στην Στιμάγκα της Κορινθίας, εντάσσεται στην ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Ραψωματιώτη, και ως υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», επιδιώκει να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών για τους επιχειρηματίες, στην αλλαγή ρόλου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. 

Σαν επιχειρηματίας έχει περάσει «δια πυρός και σιδήρου». Από το 2000 που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, έχει έρθει αντιμέτωπος με εύκολες και δύσκολες στιγμές, κατορθώνοντας ωστόσο να έχει σήμερα θετικό πρόσημο σε μια πορεία 17 χρόνων.  Σταφύλια,  λάδι και κρασί ήταν τα προϊόντα παραγωγής της επιχείρησης τα πρώτα χρόνια.

Ο Σπύρος Παπαδημητρίου είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του, την οποίαν επιδιώκει να εξελίσσει μέσα από την συνεχή ενημέρωση και γνώση. 

Διακατέχεται από διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και στον κλάδο του, και προς τούτο τον συναντούμε σαν μέλος στο Αγροτικό Συνεταιρισμό Στιμάγκας αλλά και για 2 έτη  στο Δ.Σ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.