Φονιά Ειρήνη

Ιδιοκτήτρια Κομμωτηρίου

Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών

Η Ειρήνη Φονιά κατάγεται από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει σπουδάσει κομμωτική. Αποφοίτησε από τη σχολή «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» και έκανε μετεκπαίδευση στις σχολές «ΝΙΑΣ» στο Αγρίνιο και «MISEL» στην Αθήνα.  Ακολούθησε το επάγγελμα της κομμωτικής, με τα βήματά της να την φέρνουν ως δασκάλα κομμωτικής στην Κόρινθο. Οι διαδοχικές ανατροπές στη ζωή της, την ωθούν στο να κάνει το μεγάλο βήμα. Ν’ ανοίξει το δικό της κομμωτήριο στο Βέλο, όπου και διέμενε αρκετά χρόνια. Δεκαεννέα  χρόνια έχουν περάσει από τότε και η Ειρήνη Φονιά διατηρεί το κομμωτήριο της στην περιοχή. Καμαρώνει την κόρη της στα 22 της χρόνια και συνεχίζει να αγωνίζεται για να επιβιώσει. 

Δηλώνει τολμηρή σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας! Μια τόλμη που γεννήθηκε από τις δυσκολίες, τόλμη που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. 

Ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος, ωστόσο, όταν αυτός εξοικονομείται τον αφιερώνει στο σωματείο Κομμωτών Κορινθίας, στο οποίο έχει διατελέσει μία χρονιά αντιπρόεδρος. Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Τμήματος.  

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατεβαίνει ως υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», διεκδικώντας έναν άλλο ρόλο για τον φορέα. Ρόλο ουσιαστικό, ρόλο στήριξης και προσφοράς στις επιχειρήσεις του νομού.