Κακογιάννης Γιώργος

Ηλεκτρολόγος 

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

Ο Γιώργος Κακογιάννης γεννήθηκε το 1968 στο Κιάτο Κορινθίας. Από νωρίς επέλεξε να ακολουθήσει το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου, διότι όπως λέει το ρεύμα είναι ένα από τα βασικότερα αγαθά της επιβίωσής μας, ένα αγαθό ζωής.  Με ευσυνειδησία, σεβασμό στο συνάνθρωπο και ευγένεια, πορεύεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην  προσωπική του ζωή. 

Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Μιχαλέση και έχει μια κόρη 20 ετών, την Μαρία. Τον ελεύθερό του χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένεια και τους φίλους του. 

Η υποψηφιότητα στο Επιμελητήριο Κορινθίας, όπως ο ίδιος λέει, ήρθε από την ανάγκη της προσφοράς στο σύνολο των επαγγελματιών. Την ανάγκη της ενότητας, της συνεργασίας και του αποτελέσματος, και αυτά τα στοιχεία τα αναγνώρισε στον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». «Είναι χρέος μου να στηρίξω έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο, γιατί πιστεύω στο όραμα και τις ιδέες του. Καλώ όλους τους επιχειρηματίες να μας στηρίξουν για ένα Επιμελητήριο ακομμάτιστο, με στόχο τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.»