Μπάρτζης Κωνσταντίνος

Ηλεκτρολόγος - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

Το όνομά του εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης γνωστός και καταξιωμένος επαγγελματίας στις τάξεις των Ηλεκτρολόγων της Κορινθίας, διακρίνεται για την άρτια τεχνογνωσία του, για τη συνέπεια στις συναλλαγές του, για τα υψηλά στάνταρ στις κατασκευές του, χαρακτηριστικά τα οποία του έχουν επιτρέψει να διαθέτει σήμερα ένα διευρυμένο πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει την Κορινθία σαφώς, την Αχαΐα αλλά και την Αττική.

Στη «φαρέτρα» του δυο πτυχία, Εσωτερικών Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και Βιομηχανικών χώρων, αλλά και πολύ μεράκι και αγάπη για μια δουλειά που από μικρός είχε επιλέξει να ακολουθήσει! Τα τελευταία 12 χρόνια λειτουργεί ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, ενώ είναι μέλος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Κορινθίας.  

 Ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης μένει μόνιμα στο Ζευγολατιό Κορινθίας . Είναι παντρεμένος και στις ελεύθερές του ώρες επιδίδεται στο κυνήγι του οποίου δηλώνει λάτρης! 

Στα κοινά δεν τον συναντούμε πρώτη φορά. 

Δραστήριος και «ανήσυχος», έχει κατέλθει δυο φορές ως υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον δήμο Βέλου - Βόχας .

Τα κοινά του Επιμελητηρίου είναι για εκείνον το επόμενο βήμα. «Συνομιλώντας με επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού μας, βλέπω πως επιζητούν έναν ουσιαστικότερο ρόλο του Επιμελητηρίου. Θέλουν να μπορούν να βρουν σε αυτό στήριξη και βοήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».